Friday, August 12, 2016

See ei ole P-Bag!

Püksitaskus võtmete või telefoni kõrval pole just kõige mugavam MODi ja mahlapudelit tassida. Mistõttu olin juba pikemat aega sobiva pauna järgi ringi vaadanud.
Mingil hetkel jäi mulle silma spetsiaalselt e-sigareti jaoks disainitud, P-Bagi nimeline vutlar. No kas annab veel haigemat nime ühele tootele välja mõelda. Riias ei suutnud ma end kuidagi kokku võtta ja küsida e-sigareti poes. „Do you possible sell pee-bags?” Või kujutage ette dialoogi: „Hey, what is this, hanging on your side?” „Aaa...well...this...this is my pee-bag

Vaatamata totrale nimele, oleksin endale selle pea aegu tellinud ühelt Eesti edasimüüjalt. Igaks juhuks aga otsustasin kontrollida, mis need asjandused GearBestis maksavad. Seal sobrades aga leidsin märksa parema disainiga toote: Advken Vapor Bag for E Cigarette

Tellimuse tegin 30. juulil. Täna, pea kaks nädalat hiljem seisis mu ukse taga veest tilkuv postiljon ning ulatas mulle ümbriku. Sellise korralikult mullikile ümbriku. Ausalt öelda oli see üllatus. Meeldiv. 4 eurone ost, free shiping ning tuuakse veel koju kätte kah. Eeldasin, et saadetakse lihtsalt mingi teade, ja tuleb kuhugi järgi minna.

Aga hääkene küll, vaatame mis ümbriku sees on. Ehk siis katsun teha oma esimese tooteülevaate.

Pakend: Nagu juba mainisin, jättis mullikilega vooderdatud ümbrik suht turvalise mulje – võib eeldada, et sinna pakitud esemed elavad nädalaid kestva transpordi üle.

Ümbrikust tuli omakorda välja üks väiksem (foolium?) kileümbrik (kusjuures väga sefi „Start vaping, No smoking” kleepsuga”) mille sees oligi ammuoodatud Vapor Bag.





 

Disain: Ehkki pelgasin, et lõpuks minuni jõudev toode on hoopis midagi muud, kui veebis, ilusatel klantspiltidel nähtu, ei olnud see sugugi nii. Paun nägi välja täpselt samasugune nagu fotodel. Valmistatud on see sellisest mitte väga paksust, ent tundub et ilmastikukindlast materjalist. Tepitud või ääristatud tugevate õmblustega, mis kusagilt ei hargne ega lotenda. Hea töö!
Koti tagumisel küljel on selle vööle kinnitamiseks koguni kaks lahendust. Nii aas püksirihma läbi ajamiseks kui ka jäik, metallist klipp, et oleks mugavam ilma rihma lõdvaks laskmata see vööle kinnitada või sealt ära võtta. Väga mugav.
 


Kasutusmugavus:  Käelaba suurune paun peidab endas viite taskut. Kõige suurem loomulikult modi jaoks. Piisvalt suur, et ka kobakamaid MODe mahutada, ent samas ei jää seal lokuma ka minu VTC-mini. Tegelikult, tulenevalt materjali omadusest ja sellest, et mu VTC on ümbritsetud vutlariga, ei kuku see sealt isegi siis välja, kui pauna kinnitamiseks mõeldud klapp avada ja kott tagurpidi keerata. Aga jah, nagu fotolt näha, on paunal pöidlalaiuse velcroga kinnitatav klapp. Ja sellise mõnusa disainiga, et ei kata MODi aurustit, võimaldades nõnda kasutada suvalise kõrgusega atosid. Põhi tasku kõrval, pauna välimisel küljel on tasku mahlapudeli jaoks. Selle kohale on leidlikud disainerid paigutanud väikese kummiriba, millega saab mahalpudeli toekamalt kinnitada/vastu pauna suruda. Seegi on mugav, libistad hops kummiriba üle pudeli ja ongi olemas. Pauna mahub 30 ml pudel kenasti ära. Samas ei upu sinna ka 20 ml pudel. Nii, et jällegi, väga multifunktsionaalne lahendus.
Lisaks jääb klapi alla, põhitasku tagumisele külejele veel kaks taskut. Näiteks varupatarei kaasas kandmiseks. Koti tagumisel küljel on aga veel üks koti laiune nö. pilutasku. Sinna saab näiteks libistada Vape shopi kliendikaardi või miks mitte ka pangakaardi. Nii ei peagi kodust väljudes peale Vape Bagi teist kotti kaasas olema.
 

Kokkuvõtvalt:
 
Plussid:
* Läbimõeldud disain
* Kvaliteetne teostus
* Hea materjalivalik
* Väga hea mahutavus
* Odav hind (4 eurtsi sentidega)
+ Kiire kohaletoimetamine GearBestist 

Miinused:
Pole veel tuvastanud

No comments:

Post a Comment