Wednesday, August 17, 2016

Pudelite kaitseks!

Täna hommikul leidsin postkastist pisikese paki. Avamatagi teadsin, mis seal sees - juuli lõpus GearBestist tellitud Protective Silicone Case for 30ml E-Juice Bottle.

Ehk siis karabiiniga varustatud kummist ümbris, mille saab hinnalise vedelikuga täidetud klaasist pudeli ümber venitada.

Disain: Jällegi tuleb kiita selle kummijulla välja mõelnud inseneride leidlikkust. Tänu kummalegi küljele jäetud aknale, ei kata see pudelit mitte täielikult, mistõttu paistab pudeli etikett kenasti välja. Noh, puhuks kui meeltesegaduses peaks ununema, mida sa parasjagu aurutad oma tankis.
Midagi ei ole ette heita ka neile, kes selle jupstüki jooniste põhjal valmis on teinud. Näppude vahel sikutades tundub millimeetri paksune kumm tugev. Venib küll natuke aga mitte liiga palju. Kusagil ei lötenda mingeid lohakale lõikamisele viitavaid kummiribasid.
Jullast välja ulatuva aasa külge kinnitatud kergest metallist karabiini üle ei saa samuti nuriseda. Klõpsab kinni tugevalt nagu hiirelõks. Nii, et pole põhjust karta, et püksiaasa külge kinnitatud vutlar ära kaoks.

Kasutusmugavus: 30ml pudeli kõrvale asetades tundub see kummikest olevat tilluke. Või tähendab, mitte ei tundu, vaid ongi. Suhteliselt. Mistõttu nõuab selle pudelile sikutamine ja viisakalt paika sättimine mõningast pusimist.
Esmalt tuleb nö. kaelusest pudelikael läbi ajada. Seejärel vedada julla põhi pudelipõhja alla ja siis, näppudega nügides ja sikutades sättida kaelus kenasti ümber pudelikaela ja vertikaalseinad sirgelt ülalt alal jooksma.
Lohvi pudelist eemaldamine on isegi keerukam. Tuleb kummile küüned taha saada ja sikutada ning rullida. Ja siis veel natuke sikutada. Ja rullida. Nii, et oma kolm sekundit kulub kindlasti :) Aga harjutamine teeb meistriks ja kui tihti seda ikka on vaja eri pudelite ümber tõmmata.
Ning kui kesta lõpuks pudelile ümber saad, võid kindel olla, et see on tihkelt ümber pudeli - nii nagu olema peab.
Ahjaa...tulenevalt materjali eripärast, on tegemist paraja tolmumagnetiga. Asetasin selle pildistamiseks aknalauale ja kui hiljem vaatasin, oli põhi kaetud ühtlase tolmukihiga. Puhudes ma seda maha ei saanudki. Pidin niiske lapiga hõõruma.

Praktilisus: Nagu öeldud, on lohv karabiiniga varustatud. Nõnda, et selle saab kinnitada pükste rihmaaasa külge. Samas saab karabiini ka eemaldada ja kanda kummivutlariga ümbritsetud pudelit vapebagis või lihtsalt taskus.
Aga miks sellisel juhul üldse kummiümbrisega jamada? Aga sellepärast, et see pakub nö. haardekindlust. Klaaspudel võib märksa lihtsamalt peost libiseda kui kummiga ümbritsetud pudel. Ja isegi kui pudel peaks mingil põhjusel kukkuma, kaitseb ümbris seda löögi eest.

Ehk siis, vaatamata oma lihtsusele ja odavale hinnale (euro sentidega) on tegemist multifunktsionaalse seadmega.

Kokkuvõtvalt:


Plussid:
*
Odav hind
*
Läbimõeldud disain
*
Mitmekülgne kaitse
* Saab kasutada nii karabiiniga kui ilma
*
Kvaliteetne materjal
* Istub tihkelt ümb

Miinused:

*Tolmumagnet
*Natuke keerukas paigutada ümber pudeli

No comments:

Post a Comment