Monday, August 15, 2016

Cool Bastard

Aeg on käes mekkida 7. augustil laagerduma pandud mahla Cool Bastard. Premium mahl, eh? Koosneb see ju Colonel custardist, Strawberry ripest ja Menticest.
No loodetavasti on hea, sest tegelikult panin enne proovipartii (20 ml) valmimist seda sama mahla ka 30 ml pudelisse laagerduma.

Värvus: Läbi plastikpudeli vaadates paistab selline oranžikas/pruunikas. Viskoosuselt tundub olevat selline, pigem paksem kui vedelam (baas on 50pg-50vg, 9mg nikotiini)

Ok, punn maha...

Lõhn: Nuusutades tundub, et Mentice on mõju avaldanud ja lõhn ei ole enam nii magus, kui Colonel Bastardil, mis on siis sama mahl aga ilma mentoolita.

Ok....villime poole tanki jagu ja vaatame, kuidas mekib. Ilgelt ärev hetk, eksju, nagu kõik mahlavalmistajad teavad. Kas ootamine on ennast ära tasunud? Kas retsept töötab? Kas saab vapema hakata, või tuleb poodi mahla järgi minna.

Maite: OSSA KURAT! Õnnestus! Mul oli mentooli kohapealt õigus. Colonel Bastardi magusus pole kuhugi kadunud, aga seda varjutab kergelt keele tippu hittiv mentooli maitse. Seejärel, pärast esimest mentooli aistingut, valgub suhu ja kurgust alla magu kreem, samal ajal, kui sa keele otsas tunned ikka veel mentooli. Seejärel kaob magus maitse ära ning järelmaitsena jääb suhu mentool. Läbi nina välja hingates on samuti tunda sellist õrnalt jahedat mentooli, segatud magusa karamelli lõhnaga.


Kui ma nüüd midagi muudaks selle retsepti juures, siis paneks ehk nati-natikene vähem mentooli. Hetkel on 10% colonel custardit. 2,5% Strawberry ripet ja 2,5% Menticet. Ehk siis võib olla 1,5% senti Menticet ja selle arvelt suurendaks Colonel custardi osakaalu.

Kokkuvõte:
Cool Bastard on rikkalik, erinevaid aistinguid pakkuv mahl.

 

No comments:

Post a Comment