Tuesday, August 23, 2016

Geekvape Avocado 22´

Pärast seda, kui veipimisest sai minu jaoks hobi, sündis ka otsus, et pean üle minema isemajandamisele. Ehk siis ise mahlad kokku segama ja coilid keerama. Olulisem kui rahaline kokkuhoid, on rahulolutunne, mida isevalmistamine pakub. Ja muidugi see võimaluste spekter. Saan teha just sellise maitsega mahla, nagu soovin, keerata just sellise takistusega coilid nagu heaks arvan. Ja ei pea kunagi ootama, millal vapeshop avatakse. Yai!

Seega oli mul tarvis leida oma VTC mini otsas sobiv tank. Veetsin tunde ja tunde foorumeid lugedes ning Youtube videosid vaadates. Muide, veibikraamiga kurssi viimiseks, on üks väga hea koht Vaping360.
Sedamööda, kuidas ma ühe või teise tanki kohta infot kogusin, lisandusid minu GearBesti favoriitide listi üksteie järel: Smkon Polarice RTA Tank Atomizer, Geekvape Avocado 24 RDTA Atomizer, Geekvape Avocado RTA Atomizer, 3.5ml Geekvape Griffin RTA Sub Tank ja  Billow V2 RTA 5.0ml Rebuildable Dripper E.

Lõpuks otsustasin Geekvape Avocado 22´ RTA kasuks. Just selle paljukiidetud maitseomaduste, massiivse tossu ning lihtsalt ehitatava, velocity decki pärast nillele saab ehitata nii single- kui dual coile. 22´ võtsin seetõttu, et 24´ tanki puhul oleks selle servad üle MODi servade ulatunud.

Kolm nädalat pärast GearBestis tellimuse esitamist hoidsingi pisikest musta, Avocado kirjaga pappkarpi oma käes. Esimese asjana, veel enne kui karbi lahti tegin, kraapisin karbi tagaküljel oleva turvakoodi lahti ja kontrollisin Geekvape lehelt kas minu ees olev tank on originaal. On!

Karbikaane avanud, nägin sametisse kummivormi asetatud tanki, laia driptipi, varuklaasi ja varu keraamilist korki. Teadsin, et karbis peaks olema ka kilekotike kuuskantvõtme ja varu tihenditega. Selle leidsin pärast kummivormi eemaldamist karbi topeltpõhja alt. Kui poleks teadnud, ei oleks osanud seda sealt ka otsida.

Ehkki ma oleks eelistanud musta tanki (mida kahjuks ei müüdud) hakkas see mattjas, poleeritud terasest kerega ja sissegraveeritud "Avocado" kirjaga tank mulle koheselt meeldima.
Mõni on kurtnud, et nende Avocado saabus õliga kaetuna. Või siis vastupidi, vajas õlitamist, kuna pealmine osa ei tulnud decki küljest lahti või siis polnud võimalik liigutada õhuavasid reguleerivat osa. Mul neid muresid polnud. Kõik oli viisakas, puhas ja nägi pagana hea välja.
Lahe on selle tanki puhul ka see, et tavapärane huulik istub selle otsas vindiga sissekeeratava adapteri küljes. Samas kui adapter välja keerata, saab tanki otsa istutada kaasas oleva laiema drip tipi. See ilmselt peaks hästi sobima otse kopsu tõmbajatele.


Mina, kes ma eelistan mouth to lung tehnikat, niipalju auru ja õhku ei vaja. Ja õnneks pakub Avocado piisavalt võimalusi õhu reguleerimiseks. Saab tõmmata vaid ühe õhuavaga, nõnda, et õhuvool jookseb otse läbi keraamilise korgi traadile, pakkudes nõnda kõige tugevamat maitset. Saab lisada sellele õhuavale teisel pool tanki, otse traadi juures oleva õhuava. Üksikute aukude asemel saab kasutada ka laiu pilusid või siis topeltauke. Ehk siis õhuvoolu reguleerimine on lihtne ja väga laiade võimalustega, pakkudes meelepärast lahendust kõigile.

Mõni on ka kurtnud, et tanki täitmine (ja seda tuleb suht tihti teha sest sinna mahub maksimaalselt 3 ml mahla) on keerukas kuna eraldi täitmisavavust ei ole. Mistõttu tuleb mahl sisse saada wicki ehk vati kõrvalt. Samas seda probleemi pole, kui kasutada single-coil süsteemi. Siis tuleb vaid eemaldada keraamiline kork ja avaneb kaks laia wicki avavust.



On ka kurdetud, et Avocado oma ehituslike iseärasuste tõttu kipub lekkima ja ei sobi seetõttu kaasas kandmiseks. Sellegi väite lükkan oma kogemustele tuginedes ümber. Nelja päevase kasutamise ja loomulikult siis ka ringitassimise käigus pole Avocado kordagi mahla välja ajanud. Isegi mitte siis, kui on külili kukkunud.

Mis puutub ehitamise lihtusesse, siis tõepoolest, puhtalt foorumitest ja Youtubest õpitu põhjal suutsin omal käel esimese korraga 1.14 oomise coili valmis keerata ja wickida. Aga sellest juba mõnes järgnevas postituses.

Kui nüüd veel maitseomadustest rääkida, siis jah, see on palju intensiivsem kui mu eelmisel lemmikul, Cubis Prol. Samuti on toss tihkem ja....ja seda on palju rohkem. See kõik mõjutab mõistagi ka mahlakulu. Aga sellest pole hullu, kuna valmistan ise ka mahlasid.


  



No comments:

Post a Comment